Geberit Srbija

Inovacije iz Geberita

U 2018. PREDSTAVLJAMO VAM:

Tipka za aktiviranje Sigma 21

Linija tipki za ispiranje sa okruglim tasterima postaje bogatija za još jednog člana: sada je dostupna nova tipka Sigma21 izrađena od visokokvalitetnog stakla ili od kamena – što je novi materijal u Geberitu.

Tipke za aktiviranje

Geberit CleanLine za oblaganje pločicama

Geberit sada nudi novu verziju svoje testirane tuš-kanalice CleanLine – za oblaganje pločicama.

Odvodi za tuševe u ravni poda

Geberit AquaClean Tuma

Novi proizvod Geberit AquaClean Tuma kompaktno je i svestrano rešenje za svaki dom. Ispod površine jednostavnog i elegantnog dizajna skriven je svet vrhunske i inovativne tehnike. Geberit AquaClean Tuma opremljen je patentiranom tehnikom tuša WhirlSpray. Kod kompletnog WC rešenja, keramička WC šolja je Rimfree® odnosno nema unutrašnju ivicu. Uz to, ima i jedinicu za odvod neprijatnih mirisa, ergonomski dizajniranu WC dasku sa funkcijom grejanja, fen za sušenje toplim vazduhom, kao i jednostavan daljinski upravljač.

Geberit AquaClean

Higijensko ispiranje Geberit Rapid

Kad se suočite sa ozbiljnim higijenskim problemima koji se javljaju zbog ustajale pijaće vode ili privremenog mirovanja instalacije, morate brzo da reagujete. Sa novim higijenskim ispiračem Geberit Rapid, problem se može brzo i jednostavno rešiti. Geberit Rapid je kompaktan i jednostavan za korišćenje i osigurava redovnu izmenu vode u cevima. S obzirom njen baterijski rad može se odmah primeniti gde god je to potrebno.

Higijena pijaće vode uz pomoć Geberita

Geberit čeljusti za stiskanje bez održavanja za celi asortiman

Čeljusti za stiskanje bez održavanja za kompatibilnosti [1] i [2] dostupne su od aprila 2018. za Geberit Mepla i Geberit Volex , kao i od jula 2018. za Geberit Mapress.
Novim čeljustima za stiskanje Geberit nije potrebno nikakvo održavanje tokom celog njihovog veka trajanja. To znači da su uvek spremne za sledeći projekat i ne nastaju nikakvi dodatni troškovi održavanja.

Alati i pribor za sisteme za snabdevanje

Podno grejanje ili hlađenje uz pomoć sistema Geberit Volex

Za podno grejanje ili hlađenje, Geberit sada nudi kompletni sistem za regulaciju temperature. Modularni uređaji mogu se kombinovati kako bi osigurali maksimalnu udobnost u odnosu na klimatizaciju prostorija i upotrebu. Zahvaljujući modularnosti sistem se vremenom može proširiti.

Geberit Volex

Uređaj za električno zavarivanje Geberit ESG light

Novi uređaj za električno zavarivanje Geberit ESG light je mali, lagan i kompaktan, ali dovoljno snažan za svakodnevne radove na gradilištu. Praktičan uređaj jednostavan za upotrebu, prikladan je za elektrovarne spojnice prečnika od d40 do d160. S obzirom na težinu od samo dva kilograma uređaj se sa lakoćom može preneti do mesta instalacije.

Alati i pribor za sisteme za odvođenje

Higijensko ispiranje Geberit sa različitim pokrivnim pločama

Kada se instalira Geberitov higijenski ispirač, dizajn pokrivne ploče bi trebalo da odgovara ambijentu. Iz tog razloga, Geberit higijenski ispirač je sada dostupan bez prethodno montirane pokrivne ploče. Korisnik može da odabere jednu od sledećih varijanti: mat hrom, alpsko bela, sjajna hrom i četkani inox.

Higijena vode za piće uz pomoć Geberita

Ugaona lučna račva Geberit Silent-db20 88,5°, lučna račva d110/110

Novi fazonski komad omogućava ugradnju dva spoja sa cevnim sistemom Geberit Silent-db20 gde postoji prostorno ograničenje. Hidraulički optimizovana geometrija fazonskog komada sa lučnom račvom osigurava visok koeficijent protoka.

Geberit Silent-db20

Kuglasti ventili Geberit

Kuglasti ventil Mepla, bronza, d16-50
Kuglasti ventil Mapress, inox, d15-54
Ugradni kuglasti ventil Mapress, inox, d15-22

Novi kuglasti ventili Geberit udovoljavaju najnovijim zahtevima higijene. Opremljeni su kućištem koje je potpuno izloženo protoku i kuglom od PPSU-a. Gornji deo sa kuglom i zaptivkama može se zameniti.

Za izolovane cevi dostupni su produžeci vretena.