Geberit Srbija

Inovacije iz Geberita

U 2019. PREDSTAVLJAMO VAM:

Geberit SuperTube

 • Ušteda prostora uz Geberit SuperTube

Sofisticirana alternativa konvencionalnom razvodu vertikala u visokim zgradama. Njena glavna prednost je to što paralelne cevi za ventilaciju više nisu neophodne.

Geberit SuperTube

Geberit ventil za sprečavanje gubitka energije

 • Geberit ERV ventil zatvara otvore odvodnih cevi bez uticaja na njihovu funkcionalnost

Sprečite gubitak energije kroz ventilacionu cev koja se montira preko krova.

Geberit ventil za sprečavanje gubitka energije

Geberit AquaClean Sela

 • Geberit AquaClean Sela tuš WC

AquaClean paleta proizvoda sada je bogatija za još jednog člana - Geberit AquaClean Sela tuš WC koji ima veći broj funkcija i može se pohvaliti još elegantnijim dizajnom. Novi AquaClean Sela sadrži inovativnu tehnologiju, izrađen je od visokokvalitetnih materijala i pruža klasične funkcije Geberti tuš WC šolja -WhirlSpray tehnologija tuša, koja omogućava temeljno čišćenje i tiha i efikasna TurboFlush tehnologija ispiranja ovog keramičkog elementa bez ivica.

Geberit AquaClean Sela

Novi Geberit DuoFresh modul

 • Geberit Sigma30 tipka za aktiviranje sa jedinicom za uklanjanje neprijatnih mirisa i keramičkim saćastim filterom

Novi modul za uklanjanje neprijatnih mirisa donosi udobnost i svežinu u svako kupatilo. Uklanja neprijatne mirise direktno iz WC šolje i neutrališe ih pomoću keramičkog saćastog filtera. Dodatna praktična funkcija je LED svetlo za orijentaciju i dodatak za uložak za dezinfekciju. Novi Geberit DuoFresh modul može lako da se montira u bilo koji Geberit Sigma vodokotlić i može da se kombinuje sa skoro bilo kojom tipkom za aktiviranje iz asortimana Sigma.

Geberit tipke za aktiviranje sa jedinicom za izvlačenje neprijatnih mirisa

Geberit Sigma50 tipka za aktiviranje

 • Geberit Sigma50 tipka za aktiviranje, u Mustang slate boji

Mala promena za jak utisak – nova Geberit Sigma50 biće upečatljiv detalj u svakom kupatilu. Tasteri za ispiranje su primetno tanji, a dodatak asortimanu su i tipka Mustang slate (škriljac), kao i tipka od stakla boje peska. Ova tipka poseduje dvokoličinsko ispiranje koje štedi vodu i dostupna je u više različitih boja i materijala, a tu je i već dobro poznata Sigam50 bez ispune, koju klijenti mogu napraviti po svojoj želji.

Geberit tipke za aktiviranje

Geberit sanitarna keramika

 • Geberit sanitarna keramika

Novo poglavlje istorije Geberita - od 1. jula 2019. godine deo naše ponude postaće sanitarna keramika pod imenom Geberit. Geberit sanitarna keramika usklađena je sa našom sanitarnom tehnikom, koja je već dobor poznata. Serije proizvoda pokriće srednji i viši nivo, a imena sa kojima ćete se susretati su: Selnova, VariForm, Smyle, iCon, Acanto, myDay, Xeno2 , Citterio. Dizajn svih serija je čist, visoke estetike, a proizvodi su napravljeni od materijala visokog kvaliteta. Pored keramike, u ponudi će biti i kupatilski nameštaj.

Geberit kupatilska oprema

Geberit Twinline30

 • Geberit Twinline30 tipka

Twinline tipke za aktiviranje su i te kako u upotrebi. Ugradni vodokotlić nije nešto što je neophodno zameniti tokom renoviranja, sa druge strane moderna tipka za aktiviranje koja se estetski ukplapa u novo kupatilo, često je želja kupaca. Novi elegantni dizajn tipke Twinline30 sigurno će privući vašu pažnju. Geberit Twinline30 sa dvokoličinskim ispiranjem koje štedi vodu dostupna je u beloj, mat hrom i sjajni hrom varijanti.

Geberit tipke za aktiviranje

Maska za zidni odvod

 • Geberit zidni odvod za tuš prostor od poliranog nerđajućeg čelika

Novi dizajn maske za zidni odvod čija je površina napravljena od poliranog nerđajućeg čelika. Zahvaljujući blago zaobljenim ivicama, maska se harmonično uklapa u kupatila organskog dizajna. Visokokvalitetan materijal sa poliranom površinom je u savršenom skladu sa hromiranim aramturama. Maska se jednostavno može ukloniti prilikom čišćenja.

Tuš prostori u ravni poda

Geberit priključno T-koleno 90°

 • The Geberit elbow tap connector 90° set is supplied together with the acoustic insulation, the insulation shells, the sealing collar and the fastening screws

Novo Geberit priključno T-koleno 90° ispunjava propisane standarde za zaptivanje (5 mm ispusta) i optimizovane su za gubitak pritiska prilikom instalacije kružnih ili spojenih cevi.
Dizajnirano je tako da se cevi mogu lako spojiti čak i kod malog prostora..
Zvučno izolovana osnova i postavljeni šrafovi štede vreme prilikom instalacije Geberit T-kolena 90°. Obim isporuke uključuje zvučnu izolaciju, toplotnu izolaciju, zaštitini čep i materijal za pričvršćivanje.

Higijensko ispiranje Geberit Rapid

Kad se suočite sa ozbiljnim higijenskim problemima koji se javljaju zbog ustajale pijaće vode ili privremenog mirovanja instalacije, morate brzo da reagujete. Sa novim higijenskim ispiračem Geberit Rapid, problem se može brzo i jednostavno rešiti. Geberit Rapid je kompaktan i jednostavan za korišćenje i osigurava redovnu izmenu vode u cevima. S obzirom njen baterijski rad može se odmah primeniti gde god je to potrebno.

Higijena pijaće vode uz pomoć Geberita

Geberit čeljusti za stiskanje bez održavanja za celi asortiman

Čeljusti za stiskanje bez održavanja za kompatibilnosti [1] i [2] dostupne su od aprila 2018. za Geberit Mepla i Geberit Volex , kao i od jula 2018. za Geberit Mapress.
Novim čeljustima za stiskanje Geberit nije potrebno nikakvo održavanje tokom celog njihovog veka trajanja. To znači da su uvek spremne za sledeći projekat i ne nastaju nikakvi dodatni troškovi održavanja.

Alati i pribor za sisteme za snabdevanje

Podno grejanje ili hlađenje uz pomoć sistema Geberit Volex

Za podno grejanje ili hlađenje, Geberit sada nudi kompletni sistem za regulaciju temperature. Modularni uređaji mogu se kombinovati kako bi osigurali maksimalnu udobnost u odnosu na klimatizaciju prostorija i upotrebu. Zahvaljujući modularnosti sistem se vremenom može proširiti.

Geberit Volex

Uređaj za električno zavarivanje Geberit ESG light

Novi uređaj za električno zavarivanje Geberit ESG light je mali, lagan i kompaktan, ali dovoljno snažan za svakodnevne radove na gradilištu. Praktičan uređaj jednostavan za upotrebu, prikladan je za elektrovarne spojnice prečnika od d40 do d160. S obzirom na težinu od samo dva kilograma uređaj se sa lakoćom može preneti do mesta instalacije.

Alati i pribor za sisteme za odvođenje

Higijensko ispiranje Geberit sa različitim pokrivnim pločama

Kada se instalira Geberitov higijenski ispirač, dizajn pokrivne ploče bi trebalo da odgovara ambijentu. Iz tog razloga, Geberit higijenski ispirač je sada dostupan bez prethodno montirane pokrivne ploče. Korisnik može da odabere jednu od sledećih varijanti: mat hrom, alpsko bela, sjajna hrom i četkani inox.

Higijena vode za piće uz pomoć Geberita

Ugaona lučna račva Geberit Silent-db20 88,5°, lučna račva d110/110

Novi fazonski komad omogućava ugradnju dva spoja sa cevnim sistemom Geberit Silent-db20 gde postoji prostorno ograničenje. Hidraulički optimizovana geometrija fazonskog komada sa lučnom račvom osigurava visok koeficijent protoka.

Geberit Silent-db20

Kuglasti ventili Geberit

Kuglasti ventil Mepla, bronza, d16-50
Kuglasti ventil Mapress, inox, d15-54
Ugradni kuglasti ventil Mapress, inox, d15-22

Novi kuglasti ventili Geberit udovoljavaju najnovijim zahtevima higijene. Opremljeni su kućištem koje je potpuno izloženo protoku i kuglom od PPSU-a. Gornji deo sa kuglom i zaptivkama može se zameniti.

Za izolovane cevi dostupni su produžeci vretena.

Geberit PE natična spojnica sa gumenom zaptivkom

 • Geberit PE ring seal socket with lip seal

Sada sa gumenom zaptivkom za lakše postavljanje. Natična spojnica sa privarljivim krajem za povezivanje sa elektrovarnom spojnicom.