Sređivanje bez muke

Karolina Bamert je stručnjak za sređivanje i zato zna šta znači kad nekih stvari moramo da se odreknemo. Već dugi niz godina se bavi sređivanjem i raspremanjem i organizuje seminare za kompanije, kao i radionice za pojedince. U kratkom videu, ona objašnjava zašto je kupatilo najbolja prostorija za započinjanje sređivanja, kao i na šta treba obratiti pažnju kod nameštaja za kupatilo da biste izbegli nered i gomilanje od samog početka

BEZ SENTIMENTALNOSTI

Za Karolinu Bamert, kupatilo nije mesto za sentimentalnost. Dekoracija može imati pozitivan uticaj, naravno. Međutim, osećaj reda je mnogo važniji. Možete ostvariti emocionalnu povezanost za žutom gumenom patkom, a ne sa pakovanjem gela za tuširanje. Zato ne treba biti sentimentalan prema predmetima u kupatilu, a njega treba urediti tako da ima praktične opcije za odlaganje koje će raspremanje učiniti lakšim nego ikad.

Koje kupatilo želite?

Gotovo kupatilo zadovoljav niz želja i zahteva. Međutim, koje su vaše potrebe? Da li vam je važan prostor, čistoća ili dizajn? Da li želite proizvode koji su jednostavni za korišćenje ili radije posebne dodatke za komfor koje vam npr. pruža Geberit AquaClean WC sa tušem? Ili više volite univerzalni dizajn? Bez obzira na to koje su vaše potrebe, vašu svakodnevnicu ćemo učiniti jednostavnijom pomoću pametnih rešenja za kupatila.

Više prostora u kupatilu
Više čistoće u kupatilu
Više funkcionalnog dizajna u kupatilu
Više komfora u kupatilu
Više pristupačnosti za osobe sa invaliditetom u kupatilu
Više prilagođenosti korisnicima u kupatilu