Idealno rešenje za tuševe u ravni sa podom

Geberit zidni odvod za tuš

Zatvorena podna površina
Premeštanje odvoda za vodu na zid omogućava konstruisanje poda tuša kao zatvorene površine. To olakšava primenu košuljice, te stvara skladan i uredan opšti utisak.


Iza lake gradnje
Geberit GIS ili Geberit Duofix instalacioni elementi su prilikom isporuke spremni za montažu, što znatno smanjuje obim potrebnih montažnih radova i garantuje čvrst, dugotrajan priključak. Geberit zidni odvod za tuš je osmišljen tako da nijedno pitanje keramičara neće ostati bez odgovora.


Mala ugradna visina
Zahvaljujući malim dimenzijama, Geberit zidni odvod za tuš je savršeno pogodan za slučajevima kada je visina košuljice mala i bez teškoća može da se priključi na postojeće kanalizacione cevi, šta ga čini idealnim rešenjem za projekte renoviranja.

Svakodnevna praktičnost
Geberit zidni odvod za tuš sadrži integrisani hvatač dlaka, koji može da se ukloni i očisti za tren oka.


Poklopci za svačiji ukus
Svi vaši kupci će videti da je Geberit zidni odvod za tuš njegov elegantan zidni poklopac. Dostupan je u raznim vrstama dizajna: sjajni hrom, nerđajući čelik brušen, alpsko bela, pa čak i sa mogućnošću postavljanja pločica usklađenih sa stilom kupatila. Dostupna je i verzija koja se pričvršćuje šrafovima za upotrebu u (polu)javnim sanitarnim prostorijama.

Profil kolektora
Montaža dodatnog profila kolektora direktno ispred Geberit zidnog odvoda za tuš olakšava stvaranje malog nagiba u podu.


Visoka priključna vrednost, testirana bezbednost
Geberit sifon sa standardno usklađenom visinom od 50 mm deluje impresivno zahvaljujući visokoj priključnoj vrednosti od 0,85 l/s. Geberit zidni odvodi za tuš su testirani u celokupnom sistemu i u različitim uslovima gradnje, tako da pružaju sveobuhvatnu bezbednost po pitanju zaštite od požara i izolacija od buke.