Uključena budućnost

Profesionalno rešenje za električne i priključke za vodu za WC

Budući zahtevi za komforom

Standardni, pouzdani WC sistem sa dvokoličinskim ispiranjem danas je možda dovoljan, ali za samo nekoliko godina možda ćete poželeti da dodate tuš WC ili dodatak za ventilaciju. U idealnom svetu, sve potrebne konekcije već bi bile pripremljene, tako da bi dodatni, skupi građevinski radovi bili izbegnuti.

Spreman za tuš WC

Geberit je modifikovao instalacione elemente za konzolni WC za buduće zahteve tržišta. Bilo da je u pitanju Geberit Duofix ili Geberit Kombifix, ovi instalacioni elementi u svojoj standardnoj opremi imaju cev kroz koju se provlači dovodno fleksibilno crevo za dovod vode u Geberit AquaClean. Takođe postoji i pozicija za povezivanje na električni kabl, tako da je svaki ugradni element već pripremljen za kasnije instaliranje tuš WC-a.

Njihove tačne pozicije su naznačene, a nalaze se ispod građevinske zaštite. Ove informacije instalateru štede vreme u pronalaženju konekcija koje se nalaze iza zida.


Spreman za dodatak jedinice za ventilaciju

WC sistemi koji su opremljeni dodatnom cevi za jedinicu za ventilaciju direktno iz WC šolje, takođe su pripremljeni za buduće zahteve za komforom. Zbog toga Geberit preporučuje, kad god je to moguće, postavljanje instalacionih elemenata za konzolni WC sa adapterom za jedinicu za ventilaciju. Dodatni prateći troškovi su minimalni.

1. Integrisani bužir za Geberit AquaClean namenjen povezivanju cevi za dovod vode
2. Integrisani bužir za Geberit AquaClean Sela namenjen povezivanju cevi za dovod vode
3. Pozicija skrivenog priključka za električnu energiju
4. Pozicija vidljivog priključka za električnu energiju