Dodatne inovacije

Geberit grebač za čišćenje cevi d110

Geberit grebač za čišćenje Geberit PE i Geberit Silent-db20 cevi u dimenziji d110

Geberit grebač za čišćenje cevi omogućava uštedu vremena prilikom pripremanja cevi i spojnih elemenata za elektrovarne spojnice. Činjenica da je toliko lako za upotrebu nudi mnoštvo prednosti za cevi koje su već postavljene u tesnim granicama.


Silent-db20 koleno

Geberit Silent-db20 koleno sa dugim krakom i malim poluprečnikom

Sa novim Geberit Silent-db20 kolenom za prečnike d110 i d63 neophodan nagib se može postići za spratne priključke postavljene u betonu, čak iako plafon nije toliko debeo.

Geberit Silent-db20


Mapress labava prirubnca tipa B

Geberit Mapress prirubnice u skladu sa EN1092-1

Nova Geberit Mapress prirubnica ispunjava rastuću potrebu za prirubnice sa zaptivkom (tipa B) za industrjske namene. Robustan šav vara obezbeđuje pouzdan priključak.

Geberit sistemi za snabdevanje


Silent-db20 spojni elementi

Geberit Mepla dupli armaturni priključak 90° sada dostupan i u nominalnim prečnicima od 15/20, 20/15 i 20 mm

Geberit Mepla dupli armaturni priključak 90° omogućava da se serijski priključeni cevni ili prstenasti priključak lako instalira sa Geberit Mepla cevima, sprečavajući stagnaciju u cevi za vodu za piće.

Geberit Mepla


Izolacija za Geberit Mepla

Debela izolacija za Geberit Mepla sistemsku cev ML

Unapred izolovana Geberit Mepla sistemska cev je u novom izdanju sada takođe dostupna sa debljinom izolacije od 26 mm u dimenzijama d16, d20 i d26.

Geberit Mepla


Bezbednosna kandža

2 šipke za uvlačenje

Uz novu Geberit kandžu za pričvršćivanje, Geberit Silent-PP postaje podužno kruti sistem za odvodnjavanje koji se može koristiti kao cev za kišnicu do maksimalnog unutrašnjeg pritiska od 2 bara.

Geberit Silent-PP