Nagrađeni dizajn koji se montira za tren oka

Geberit Monolith sanitarni modul za WC šolje

Dokazana sanitarna tehnologija savremenog dizajna
Geberit Monolith sanitarni modul za WC šolje je nagrađen sa nekoliko međunarodnih priznanja, a potrošači su ga takođe izuzetno dobro prihvatili. Celokupna sanitarna tehnologija, uključujući vodokotlić i mehanizam dvokoličinskog ispiranja, nalaze se unutar tankog i elegantnog modula, koji može da se montira sa konzolnom ili podnom WC šoljom. Staklena prednja strana je takođe dostupna u različitim bojama. Novi Geberit Monolith Plus obezbeđuje nove dodatne funkcije.


Spremno za upotrebu za samo nekoliko sati
Sa prednjom pločom proizvedenom od bezbednosnog stakla i elegantnih aluminijumskih bočnih panela, sanitarni modul Geberit Monolith unapređuje izgled svakog kupatila. U većini slučajeva, može da se poveže sa postojećim priključcima za dovod i odvod vode bez dodatnih građevinskih radova. Montažu može da obavi samo jedan vodoinstalater, bez mnogo prašine i prljavštine ili buke. Tako je WC spreman za upotrebu za samo nekoliko sati.

Najbolje ocene za ekonomičnu potrošnju vode
Geberit Monolith sanitarni modul za WC šolje je dostupan u dve ugradne visine: u visini od 101 cm, koja je pogodna za Geberit Monolith sanitarni modul za umivaonike i u visini od 114 cm, koja se proizvodi u tri verzije za konzolne WC šolje, podne WC šolje i Geberit AquaClean. Geberit Monolith sanitarni modul za WC šolje je dobio najbolje ocene na oznaci za efikasno trošenje vode (WELL oznaka udruženja EUnited Valves).

WELL – oznaka za efikasno trošenje vode (Water Efficiency Label)

Geberit Monolith sanitarni modul za WC šolje

Zahvaljujući ekonomičnoj potrošnji vode, Geberit Monolith sanitarni modul za WC šolje je dobio najbolju ocenu efikasnosti (A) na oznaci za efikasno trošenje vode (WELL oznaka udruženja EUnited Valves).

Novo: Geberit Monolith Plus - atraktivan i praktičan!

Geberit Monolith Plus

1

LED osvetljenje

ComfortLight

LED osvetljenje u sedam različitih boja automatski se uključuje kada se približite Geberit Monolith Plus-u, čime pomaže u orijentaciji i stvara prijatnu atmosferu.

2

Detekcija za dan i noć

Jačina svetla

Senzor za dnevnu i noćnu detekciju može se uključiti i isključiti manuelno. ComfortLight se automatski aktivira kada je mrak.

3

Aktivacija ventilacije neprijatnih mirisa

Detekcija korisnika

Detekcijom korisnika automatski se aktivira i ventilacija neprijatnih mirisa, čim neko sedne na WC šolju.

4

Efikasna ventilacija neprijatnih mirisa

Keramički filter u obliku saća

U današnje vreme, više niko ne mora da se izlaže neprijatnim mirisima u toaletu. Jedinica za ventilaciju bazira se na keramičkom filteru u obliku saća - veoma efikasnom sistemu za ventilaciju. Filter se jednostavno menja i veoma je trajan (> šest godina).

5

Jedva čujan

Tih ventilator

Veoma tih ventilator osigurava ventilaciju neprijatnih mirisa direktno iz WC šolje, a označen je pulsirajućim svetlom.

6

Nežno aktiviranje ispiranja

Aktivacija na dodir

Nežna aktivacija zahteva samo lagani dodir na obeleženo mesto za dvokoličinsko ispiranje. Sve funkcije mogu biti podešene na kontrolnoj tabli, kao, na primer, boje svetla.

7

Adekvatna keramika

Kompatibilnost

Praktično sva WC keramika dostupna na tržištu, kao i Geberit AquaClean tuš WC, mogu biti montirani na Geberit Monolith Plus.

8

Obavezan priključak na struju

Jednostavno instaliranje

Ukoliko postoji priključak na struju, Geberit Monolith Plus se veoma brzo instalira. Takođe je veoma jednostavno servisiranje sanitarnog modula, s obzirom da je svim komponentama jednostavno prići.

Ventilacija neprijatnih mirisa direktno iz WC šolje
Efikasna ventilacija obezbeđuje poželjnu količinu svežine i prijatnosti. Sanitarni modul Geberit Monolith Plus to čini na jednostavan i moderan način. Kompatibilan je sa gotovo svim WC šoljama dostupnim u prodaji i Geberit AquaClean tuš WC-om.


Inovativno i dobro osmišljeno
Ako je dostupan priključak električnog napajanja, Geberit Monolith Plus se montira u trenu. Osim toga, izuzetno je jednostavan za održavanje, jer su svi delovi lako pristupačni.


Funkcije usmeravanja
Tokom noći, slaba LED svetlosna traka obezbeđuje diskretno, indirektno osvetljenje čim se neko približi WC šolji. Možete da programirate boju i intenzitet svetla u skladu sa vašim individualnim potrebama. Osim toga, elegantna, piezoelektrična dugmad na blagi dodir garantuju izuzetno tiho aktiviranje ispiranja da bi se izbeglo buđenje drugih.


Nagrađivani dizajn

  • Product design nagrada
  • Interior innovation award
  • plus x award