Savršeni paket

Geberit tipke za aktiviranje

Geberit Duofix iza zida

Geberit nudi pouzdana, diskretna rešenja skrivena iza zida koja osiguravaju savršenu funkcionalnost, izvanrednu udobnost i maksimalnu trajnost. Tipke za aktiviranje samo su vidljivi deo ugradnog vodokotlića. Na raspolaganju su razni sistemi ispiranja, što vam omogućava pronalaženje adekvatnog proizvoda. Kako biste lakše uskladili tipke za aktiviranje sa odgovarajućim vodokotlićima, svakoj je dodeljeno "prezime" koje dele sa vodokotlićima: Sigma, Omega ili Delta.


Sigma asortiman

Ugradni vodokotlić Geberit Sigma je izvrsno univerzalno rešenje koje se može primeniti u svakoj standardnoj građevinskoj situaciji. Odgovarajuće tipke za aktiviranje Sigma, nude niz inovativnih funkcija.


Omega asortiman

Geberit Omega je raznovrstan i savršen izbor za posebno dizajnirane prostorije. Vodokotlić Omega je na raspolaganju u tri različite ugradne visine i moguće je odabrati način postavljanja tipke. Tipke su male i elegantne.


Delta asortiman

Geberit Delta sistemi idealan su izbor ako tražite Geberit kvalitet, ali proračun projekta vašeg objekta zahteva jeftinije rešenje. Elegantne tipke za aktiviranje Geberit Delta, na raspolaganju u tri boje, izrađene su od visokokvalitetne plastike i savršeno se uklapaju u gotovo svako kupatilo.Detaljne informacije:

o projektovanju i rukovođenju radovima
o postrojenju i izvedbi