Kompletna rešenja za WC

Geberit sistemi za WC

Geberit sistemi za WC: kada sve mora savršeno da se uklopi
Geberit sistemi za WC pružaju sve što je potrebno za bezbednu montažu sanitarnih elemenata u kupatilu. Nevidljivi ugradni vodokotlići oslobađaju prostor u kupatilu i pružaju elegantan izgled. Dovitljiva rešenja za ispiranje i setovi za prepravku koji štede vodu umanjuju potrošnju vode. Elegantne Geberit tipke za aktiviranje ili inovativni Geberit Monolith sanitarni moduli za WC daju stilski pečat kupatilu. A ako se odlučite za Geberit AquaClean, WC koji vaš zadnji deo čisti vodom, uvešćete higijenske standarde sutrašnjice među sopstvena četiri zida već danas.

Kompletna rešenja u okviru kojih svi elementi harmonično funkcionišu
Geberit vam nudi kompletna rešenja za WC u kojima su dizajn i funkcionalnost savršeno usklađeni. Možete da računate na poznati švajcarski kvalitet Geberit proizvoda koji proističe iz višedecenijskog iskustva.


Geberit ugradni vodokotlići dokazuju svoju pouzdanost već 40 godina i montirani su više od milion puta širom sveta. Oni podižu standarde kada je u pitanju ušteda vode za piće. Geberit predzidni vodokotlići dopunjuju sisteme za WC. Pomoću setova za prepravku koji štede vodu, Geberit se pobrinuo da čak i stariji modeli mogu da rade uz uštedu resursa kako bi bili bolje usklađeni sa savremenim zahtevima.


Geberit AquaClean, WC koji vodom očisti korisnike, donosi novu dimenziju svežine u kupatila i toalete.


Saznajte više o proizvodu Geberit AquaClean

Pomoću Geberit Monolith sanitarnog modula za WC koji je nagrađivan za dizajn, Geberit kreće potpuno novim putem u dizajniranju kupatila. Bilo da planirate novo kupatilo ili želite da renovirate postojeće, ovaj modul sjajnog dizajna može da se instalira brzo, bez buke i prašine, tako da montaža WC-a postaje jednostavna i poželjna.


Saznajte više o proizvodu Geberit Monolith za WC

Geberit tipke za aktiviranje predstavljaju savršen zidni završetak instalacije u kupatilu preko nevidljivih ugradnih vodokotlića, koji danas praktično predstavljaju standard u modernim toaletima. Tipke za aktiviranje su dostupne u mnogim privlačnim stilovima i nude harmonična rešenja za svaki koncept u kupatilu.


Saznajte više o Geberit tipkama za aktiviranje


Detaljne informacije:

o projektovanju i rukovođenju radovima