Odgovara svakoj situaciji

Geberit sistem za pisoare

Kupatilo sa sistemom za pisoare

Fleksibilnost je prepoznatljiva odlika Geberit sistema za pisoare: pravo rešenje koje ispunjava sve zahtve korisnika i građevinske situacije..

Sveobuhvatni asortiman proizvoda u velikoj meri pojednostavljuje planiranje, montažu i održavanje sistema za pisoare.


Fleksibilno

Preda sa integrisanim upravljanjem

Sistem obuhvata i oprobanu ugradnu elektroniku za pisoar, uređaj za ispiranje pisoara koji je integrisan u sanitarnu keramiku i rešenje za rad bez korišćenja vode. Sem toga, možete se opredeliti između različitih tipova napajanja.


Jednostavno održavanje

Otvorena bazna stanica

Kada je reč o radovima na održavanju, ključna prednost je jednostavan pristup svim funkcionalnim elementima, bez potrebe za uklanjanjem keramike za pisoar. Zato je razvijena praktična bazna stanica za integrisano ispiranje pisoara, na primer, koja obezbeđuje direktan pristup.


Ušteda vode

Optimizacija toka vode

Mlaznica je precizno koordinisana sa genijalnom unutrašnjom geometrijom. Optimalno ispiranje se postiže i sa svega 0,5 litara vode. Pojedinačno podesivim programima ispiranja, kao što su intervalno ispiranje ili rešenje koje koristi 0 litara vode bez ikakvog ispiranja, postiže se još niža potrošnja vode.


Estetika

Javni toaleti sa sistemima za pisoare

Sve komponente Geberit sistema za pisoare savršeno su vizuelno uskađene – vanvremenski dizajn koji se uklapa u svaki prostor. Različiti pisoari i kontrole ispiranja, širok asortiman proizvoda Geberit tipki za aktiviranje i usklađenih pregradnih zidova, obezbeđuju veliku slobodu u dizajniranju.


Detaljne informacije:

o projektovanju i rukovođenju radovima
o postrojenju i izvedbi