Geberit sistem za armature

Sofisticirano rešenje

Geberit sistem za armature u javnom toaletu

Za javne i polujavne sanitarne prostore

Geberit armature za umivaonik Piave i Brenta su elegantna zidna rešenja za javne i polujavne sanitarne prostore. Osim atraktivnog izgleda, ove armature nude više prostora za pranje ruku u odnosu na standardne stojeće armature. Takođe, umivaonik se može lakše očistiti.

Razlog zašto srećemo mali broj zidnih armatura može relativno lako da se objasni: do sada, praktično nije postojalo rešenje za pouzdano projektovanje i instaliranje bez grešaka. Novi Geberit sistem za armature obezbeđuje nadmoćno rešenje za te probleme.


Geberit zidne armature u javnim sanitarnim prostorima

Inovativno rešenje za zidne armature

Prednosti Geberit sistema za armature najbolje su prikazane zidnim armaturama. U prošlosti, instaliranje tih armatura često je zahtevalo pojedinačna rešenja i talenat za improvizaciju - međutim, Geberit Duofix instalacioni element sada omogućava pouzdano projektovanje i bezbedno izvođenje radova.


Lakše održavanje zahvaljujući kontrolnoj  kutiji

Brzo i lako održavanje

Pored toga što je samo instaliranje brže, pristupačna kontrolna kutija omogućava još jednostavnije održavanje i servisiranje.


Paleta proizvoda Geberit sistema za armature

Širok asortiman koji pokriva sve oblasti primene

Novi Geberit sistem za armature može raditi na struju ili na baterije, a zahvaljujući generatoru može imati i samostalno napajanje. Pored toga, obe linije, Piave i Brenta, dostupne su za zidnu ugradnju ili kao stojeće armature, sa ili bez mešača.


Izdržljivost, funkcionalnost i estetika

Isprobane i testirane Geberit armature za umivaonike tip 185/186 i 87/88 mogu da rade na struju ili baterije, a postoji i hidraulična verzija. Dostupne su sa ili bez mešača. Zbog svojih sjajnih hromiranih površina i robusnog dizajna lako se čiste, održavaju i atraktivnog su izgleda. Dostupna su zasebna sistemska rešenja za posebne primene, kao što su decentralizovani bojleri.

  •  Geberit armatura za umivaonike tip 87/88
  • Geberit armatura za umivaonike tip 185/186

WELL – oznaka za efikasno trošenje vode (Water Efficiency Label)

Geberit armatura za umivaonik, tip 185/186

Dobitnik najviše ocene za efikasnost – WELL oznaka klase A

Detaljne informacije:

o postrojenju i izvedbi