Odricanje odgovornosti

Drago nam je što ste posetili ovu veb stranicu i što se interesujete za Geberit proizvode. Obratite pažnju na sledeće odricanje odgovornosti.

Privatnost podataka

Sigurnost vaših ličnih podataka je izuzetno važna za Geberit. Podatke koje nam poverite tretiramo izuzetno pažljivo, kao strogo poverljive i u skladu sa pravnim zahtevima. Naša izjava o zaštiti privatnosti podataka je namenjena da vam pruži transparentne informacije o tome koju vrstu podataka prikupljamo, obrađujemo i čuvamo i u koju svrhu.

Autorska prava

© Copyright Geberit. Sva prava zadržana. Tekst, slike, ilustracije, animacije, video zapisi, audio datoteke i drugi objekti, kao i njihov raspored na veb stranici podležu zakonima o autorskim pravima i njihovoj zaštiti.

Sadržaj ove veb stranice ne sme da se kopira u komercijalne svrhe, distribuira, menja ili učini dostupnim trećim stranama bez prethodnog pismenog odobrenja kompanije Geberit. Imajte na umu da određene slike koje se nalaze na veb stranici podležu autorskim pravima trećih strana.

Žigovi

Osim ako nije drugačije navedeno, svi žigovi na ovoj veb stranici su zaštićeni žigovi kompanije Geberit. Ovo se posebno odnosi na brendove, logotipove i ambleme.

Licence

Geberit želi da vam predstavi inovativnu i informativnu veb stranicu. Intelektualna svojina koju stranica sadrži je zaštićena, uključujući patente, brendove i autorska prava. Na ovoj veb stranici se ne daju nikakve licence za korišćenje intelektualne svojine kompanije Geberit ili trećih strana, osim ukoliko nije dogovoreno drugačije.

Odgovornost

Geberit generiše i ažurira sadržaj koji se nalazi na veb stranici sa najvećom mogućom pažnjom. Međutim, ne možemo da garantujemo da je objavljeni sadržaj tačan, ažuriran i potpun. Sva odgovornost za štete koje proističu iz direktnog ili indirektnog korišćenja veb stranice će biti isključena, u meri u kojoj je to dozvoljeno zakonom.

Ovo ograničenje od odgovornosti neće se odnositi na povrede opasne po život ili zdravlje, povrede udova ili štetu koja je nastala kao posledica namernog ili krajnje nemarnog kršenja obaveza od strane kompanije Geberit.

Geberit ne snosi odgovornost za tehničko funkcionisanje stranice (posebno na odsustvo virusa), kao ni za sadržaj na stranicama trećih strana za koje postoje reference ili veze na ovoj veb stranici.